Saturday, December 4, 2010

:: JODOH aku??!! inilah baru dikatakan JODOH!!

Nak dijadikan cerita kedai kopi pagi ni. Pagi-pagi lagi bangun pagi terus bukak lappy (although not my lappy..hehe). Then,aku sajer la usyar blog-blog yang gempak bagi aku. So, aku bukak laa blog cik epal sorang ni bila tengok recently post dia (3 hours ago) pasal lagu Bruno Mars. Aku memang selalu pun tengok blog dia ni,most of post dia memang perrgghh besstt kot. Kalau korang kat luar sana tak percaya boleh la tengok sendiri dengan mata kepala korang (sumpahh best!!! *hype skit*).

Apa yang jodohnye??? Macam ni semalam aku dari kampus balik rumah kezen aku,Nidzam kat Shah Alam. Lewat malam semalam sajer jer aku dengan Nidzam ke Uptown kat seksyen 24 shah alam. Pusing-pusinglah kami kat sana tanpa haluan dan tujuan (macam orang tak betul lah pulak). Sekadar untuk habiskan malam sementara tunggu keesokan paginya. Takde lah. Sebenarnya aku pergi sana sebab nak usyar kedai Sticker Mashine adiknya kepada Sticker Master sebab sekarang ni aku dah pening nak decorate sesumpah aku dengan corak dan style apa.So, sajer jelah semalam aku cari idea kat sana.

Staight to the point, masa sedang aku ke hulu ke hilir,beli itu beli ini (barang uptown jer),aku terdengar bunyi lagu. Macam penah dengar jer,tapi kat mana yerr. Tapi apa tajuk lagu tu. Memang best!! Layan jer aku dengar lagu tu. Lagu tu terngiang-ngiang jer kat telinga aku ni. Selagi tak dapat tajuk lagu tu selagi tu lah aku resah (macam orang hilang bini..hahaha).

So, inilah dikatakan JODOH aku..bukah jodoh aku dengan cik epal lah. Tapi kalau betul jodoh,apa salahnya (perasan kan aku nih..aisshh). JODOH aku dengan lagu laa. Terima laa kasih banyak-banyak cik epal.

BRUNO MARS-JUST THE WAY YOU ARE VIDEO.mp4




Bruno Mars
BRUNO MARS-JUST THE WAY YOU ARE LYRICS


Oh her eyes, her eyes Make the stars look like they're not shining
Her hair, her hair Falls perfectly without her trying
She's so beautiful
And I tell her every day

Yeah I know, I know When I compliment her She wont believe me
And its so, its so Sad to think she don't see what I see
But every time she asks me do I look okay
I say

When I see your face
There's not a thing that I would change
Cause you're amazing
Just the way you are
And when you smile,
The whole world stops and stares for awhile
Cause girl you're amazing
Just the way you are

Her nails, her nails I could kiss them all day if she'd let me
Her laugh, her laugh She hates but I think its so sexy
She's so beautiful
And I tell her every day

Oh you know, you know, you know Id never ask you to change
If perfect is what you're searching for Then just stay the same
So don't even bother asking If you look okay
You know I say

When I see your face
There's not a thing that I would change
Cause you're amazing
Just the way you are
And when you smile,
The whole world stops and stares for awhile
Cause girl you're amazing
Just the way you are

The way you are
The way you are
Girl you're amazing
Just the way you are

When I see your face
There's not a thing that I would change
Cause you're amazing
Just the way you are
And when you smile,
The whole world stops and stares for awhile
Cause girl you're amazing
Just the way you are!



Best tak lagu ni?? Best kan?? Lagu ni memang famous la sekarang. Selamat mendengar!!
::  S  E  K  I  A  N  ::
A U F I R H A N R O S L A N D

7 comments:

asmanissa said...

hahahah :D aku sokong!! aku memang suka baca blog cik epal.. macam2 je entry nyee :D huaaaaaa .. jgn la prasan sgt yg ko ada jodoh an cik epal oke .. lau nk d jodohkan ngan nenek dye boleh ar .. hehe :D gurau je .. dh bace tak entry sal nenek cik epal .. best weyy .. aku mmg gelak je baca ..

.a.u.f.i.r.h.a.n.r.o.s.l.a.n.d. said...

ek eleh..buruk2 aku pun sesuai gak dgn dia kot..haha..oouuhh..yg nenek tu dah baca dah..like me..she call her nenek "mak" okayy..dat the similarity..haha

Anonymous said...

guane sticker, x jupe carik pun padahal..haha

Anonymous said...

gi uptown cari uncle bob fried chicken la baru style.

asmanissa said...

hahahaha :D ohh yeke?? mmg ada jodoh la nmpak nyee ehh .. nenek d pggl mak .. yela yela .. mmg sesuai tp umo je x sesuai ey..

.a.u.f.i.r.h.a.n.r.o.s.l.a.n.d. said...

hahaha..xdelahh..kebetulan..mula2 terkejut jgk..cik epal ni senget2 skit..blog sia mmg best!!

apa pasai dgn umo lakk??dia tua skit apa salahnya..dia ttp perempuan..kan?? (mood gatai..)

.a.u.f.i.r.h.a.n.r.o.s.l.a.n.d. said...

sticker xjumpa laa..gilerr frust!!bengang dah kepala fikir nak decorate motor aku ni mcmna..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...