Monday, December 6, 2010

:: MYLAMOC VS DATUK SITI?? MANA LAGI FAMOUS AMOS??

"PENGHARGAAN BUAT KAMI(MYLAMOC)
PADA KARNIVAL AUTOSHOW SEMALAM"
BEST SUPPORT CLUB IN MALAYSIA!!!

Hahaha..rasa macam nak tergelak jer..mesti korang semua tertanya-tanya kan apa itu MYLAMOC (bagi saper-saper yang macam katak bawah tempurung laa..). Betul tak?? 

Aku sajer jer post macam ni, sebab aku happy dan excited sangat nak share dengan korang semua. MYLAMOC dapat anugerah semalam!! Time Karnival AutoSHOW 1001 Rasa Sate Kajang semalam laa (perrghh!terbaikk!) :) Korang tengok la gambar-gambar kat bawah ni.. Kalau tak cukup lagi mintak la nasi tambah. Jangan malu-malu.hahhaha..

BHP 6146 ?? Siapa tak kenal motor owner kita. Leader MYLAMOC kita,Abg Sidi.
Tengok motor pun dah sama dengan banner tu..sbb tu lah logo macam tu..
warna biru kuning..sebab motor abg sidi pun biru kuning jugak..hehe
Antara sesumpah-sesumpah yang turut buat havoc kat sana
(semua pkai ekzos chamber,mana tak havoc!!).
Yamaha 135LC dan semua model Yamaha Lagenda SAHAJA!
psstt!!psstt!!Tadaa...!!! 
Ini pun dia kepala piala yang dapat sempena anugerah penyertaan ahli paling ramai ke karnival. Memang ramai laa..dari Pahang ada.. Johor lagi.. Tambah yang local area.. 
(Buat ponat-ponat jer nak kira. Siyes ramai gilerr!!)
"Piala Penghargaan Penyertaan Ahli Paling Ramai menyertai Karnival AutoSHOW"
Haaa,..!! Kalau korang semua nak tengok apa yang tertulis kat gambar atas tu.. 
ni haa..meh den nak habaq..meh.. dah zoom dekat beno dah tu..
"BEST SUPPORT CLUB : MYLAMOC"

::  S  E  K  I  A  N  ::
A U F I R H A N R O S L A N D


4 comments:

dnalsor (evil angel) said...

lagenda pik x msuk skali ker...??

AUFIRHAN | ROSLAND said...

buruk lagi..next post maybe..waiting for my new "sesumpah" oke!!this sunday,knvoi melaka..hehe

Muhammad Nidzam Yatimi said...

konvoi melaka nak camera dslr yang boleh masuk air eh??haha

AUFIRHAN | ROSLAND said...

@nidzam

yea..jangan lupa bwak blik tu..kalau tak, putih mata la aku..habis la minyak setangki nk pi uia plak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...