Tuesday, December 7, 2010

:: iNI KisAh Aku dan SI diA-Dia.. Bakal Bini-bini dan BApaK-BapAk OraNg!! tApi MaSih SINgle!!!

SeMuANYa bISu TaPI bOLeh BerKatA-KaTA MeNGaLaHKan mULut MuRai.. :)

Model-model yang terpilih untuk program Posing Abes Nepkin DSLR 
bersama hostnya AUFIRHAN R.stylo tak?
 (market giler bunyinyer..indah khabar dari rupa ntah..)

Ni haa semua kezen-kezen aku..dan semua tu addik beradik..ada seiras tak??
cuma yg "tough" skit tu, kezen diorang.. (waris waros jugak la..)
(Tidak kira peringkat umur..tok yang, nenek, mak cik, pak cik, pak su pun bleh pose..)

Yang ini paling stylo mylo!! (*hype lagi*) Aku suka sangat masuk fitting room..
TAK SAH kalau aku xposing dalam tu..rasa bersalah sangat..kena snap jugak!!
sengal giler..
(aku harap korang takde la kisah.. :D )

Whats your opinion??Suit for me or bad??Muka ensem dah tersengih-sengih dah tu..
Hobi aku masuk butik.. butik itu.. butik ini.. Duit takde xpe..
Bak kata mamat bangla : "biar pape kedana, asal stylo!!"
So, nantikan kesudahan cerita tentang "si stripe" ni.. COMING SOON..

Movie pilihan minggu ini.. Rapunzel tapi aku sebut *repanzel*.. 
Apa-apa pun tak kesah laa.. Janji bahagia.. hehe.
Cerita khas untuk kanak-kanak?? Betul ker? So,kanak-kanak riang tadi jer yang tengok.. dan AKU ??

Haaa... Ni dia!! Movie aku!! Ngangkung!! bila tengok rasa nak tercangkung jer..
Sumpah best citer ni.. Rugi kalau korang tak tengok.. Sam kot yang berlakon..
Pecah perut!! best giler!!
Sape yang belum tengok lagi, jangan tunggu lagi.. CEPAT!!(promote skit.haha)

Psstt..Shh...jangan bising.. Jangan ada yang report k. Nanti bini ke-TIGA aku tahu..
Aku juz bawak Kak long, Kak Ngah dan Kak su jer..
Kan orang laki boleh kahwin empat.. (Rugi sape yang tak ambik peluang..hehe)

Dan aku perkenalkan model lensa aku.. Korang akan tengok banyak lagi gedik dia..oke!
IZYAMI (nama samaran) Hahaha..
Kali ini bersama beg CHARLES AND KEITH..perrgghh!!!
(juz model jalan kaki lima..hehe)

TET!TET!COMING!! Korang jangan la jeles.. tengok tuu.. Aku TERBABAS lagi.. 
Rasa macam tak senang jer kalau balik tangan kosong.. Rasa bersalah sangat pada MUMMY DADDY.. 
Thanks MUM AND DADDY!!
(kalau terbeli nak buat macamana..dimaafkan..haha)

::  S  E  K  I  A  N  ::
A U F I R H A N R O S L A N D

9 comments:

dnalsor (evil angel) said...

ceit ceit.....i jewes gler bapak cni!!!! nak tgk ngangkung gak..nak tgk smbil tercangkung!!! huhu..asal la KORElantan ni x dew pawagam ke??? cinema ke?? aishh!!! nak tgk..tggu balik 'Segar amat' lew....btw...asal si IZYAMI tu nmpk cam budak2 lak....huhuhu

haiqal said...

HAHAH.au playboy gila vavi punya.HAHAHAHHAHAHA.
Perghh,da maju weyh.Tapi aku paling tak suka bila bukak blog ada lagu.Serabut tahap cipan anjing kuasa empatbelas.kalau nak pasang juga,silalah pasang laju seratuslimepuluhjuta ke or slow punya lagu.Baru best.HAHAHA

Muhammad Nidzam Yatimi said...

au = mat padini. haha

AUFIRHAN | ROSLAND said...

@dnalsor

hahaha..next week kn datang cni..nnt kita tgk narnia 3D la pulakk..mne tahu best lagi..amacam?simpan duit..kalau tak melepas..

AUFIRHAN | ROSLAND said...

@haiqal

yelahh..blogger hebat pun letak.. biarlah..tapi kdg2 akusakit hati gak..bila bukak blog org lain..aishh..

AUFIRHAN | ROSLAND said...

@zamyatimi

hahaha..persamaan kot!mna ada..just nice and suit for me..so, tapau jelah..rembat..hahaha

izyanyatimi said...

hahahaa.klaka giler baca!
cepat la cukupkan bini 4 k? haha

AUFIRHAN | ROSLAND said...

@izyan...hehe..awek pun belum cukup 4..inikan pulak bini..ish..tapi apa slahnya..hak3 (mood gatai)

♥juee♥ said...

wahwah... mentang kuota sampai 4..naak cukupkan yea? so boleh isi borang x..jadi yang ke-4.hahaha'
0ps..iru hanya gurauan semaat2..:P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...